Antalya dag 5

Publicerad 29 mars 2017 17:24

Tisdagskvällen spenderade dem flesta på hotellet, många trötta ben och huvuden efter matchen mot Antalyaspor.

Vid det här laget så vet dem flesta av er att morgonen som vanligt startar med frukostbuffe, likaså denna onsdag. Buffen som hitintills inte gjort någon besviken. Den innehåller allt man kan önska sig. Efter det var det avfärd mot träningsanläggningen för att genomföra lägrets sista träningspass. Dagens pass var en fortsättning på gårdagens tävling. En typ av stafettväling där tränarna hade skapat fyra olika stationer. Inför dagens utmaning så var det ”Team Eskilsson” som ledde och det var även dem som till slut stod som slutgiltiga vinnare. ”Team Eskilsson” bestod av fyra starka och kreativa killar. Målvakten Marcus Eskilsson som lagets kapten, försvararen Cimon Lydén, mittfältarna Alan Asaad och Mathias Jung.

Efter träningen var det tillbaks till hotellet och ledig tid. Hela laget samlades vid poolen för att förbättra solbrännan och ha kul. Vädret har verkligen varit kanon sedan dag ett och alla har kunnat njuta fullt ut. Ikväll finns det inget speciellt planerat på schemat, vad som sker kommer att rapporteras under torsdagen.

Varma hälsningar från Antalya, hörs imorgon igen!