Antalya dag 6

Publicerad 31 mars 2017 08:35

Årets träningslägrer börjar lida mot sitt slut. Torsdagen var en fri dag där alla själv fick bestämma vad dem skulle göra. Det var inte strålande solsken denna dag. Vissa valde att åka in till stan för lite shopping medan vissa hängde vid poolen för att slipa på den sista solbrännan då solen tittade fram emellanåt. Att träningsläger är viktigt för att sammansvetsa gänget är ingen nyhet och så här summerar Prespa Birliks sportchef Meysam Javan veckan nere i Antalya:

– Vi har haft en hel det otur med skador och sjukdomar men i det stora hela är jag mycket nöjd med vistelsen här nere. Finns verkligen inget man kan klaga på, vädret har varit fantastiskt, även allt runt omkring har varit kanon. Vi har fått ihop en härlig mix i truppen och grabbarna har kommit betydligt närmare varandra på bara några dagar. Nu ser vi fram emot ett bra genrep på söndag och sedan seriepremiären nästa vecka.

I eftermiddag är det alltså dags för hemresa tillbaka till Malmö som gäller. Vid 18-tiden (svensk tid) landar planet på Kastrup i Köpenhamn.

På bilden ser ni en fantastisk vy över dem vackra Taurusbergen där topparna fortfarande är klädda i snö. Bilden är tagen vid träningsanläggningen där Prespa Birlik tränat under veckan.

På söndag spelar PB sitt genrep, för motståndet står div 1-laget Ängeholms FF och matchen spelas på Ängelholms IP med avspark 14:00. Mer om det imorgon.