Inför Ängelholms FF - Prespa Birlik

Publicerad 1 april 2017 14:13

Efter en veckas sol och sommartemperatur nere i Antalya så är Prespa Birlik tillbaka i vardagen hemma i Sverige.

Imorgon åker man upp till Ängelholm för att möta div 1-laget Ängelholms FF i genrepet. Ett ÄFF som likt PB åkte ner en division förra säsongen och i år kommer att spela i div 1 södra. Ängelholms FF blir det första div 1-motståndet för PB under årets försäsong.

Morgondagens motståndare har inför denna säsong i stort sett plockat ihop en helt ny trupp och man har hämtat in den rutinerade Kalle Björklund som ny huvudtränare.

– Vi har haft en underbar vecka nere i Turkiet. Varmt väder, god mat och fantastiska förutsättningar. Killarna har blivit mer sammansvetsade och det ger en annan dynamik i gruppen när man får vara så nära varandra i en sådan miljö, säger Hannu Sirviö och fortsätter:

– Vårt spel blir bättre och bättre för varje match och det vi slipade på i matchen mot Antalyaspor skall vi fortsätta nöta på fram till seriepremiären nästa vecka. De viktiga elementen imorgon blir att vara beredd och ta fajten och göra det så tävlingslikt som möjligt.

Skadeläget i Prespa Birlik har ljusnat något och inför morgondagens genrep saknas bara fyra spelare. Mötet med Ängelholms FF blir den sista matchen innan seriepremiären den 8:e april mot Lunds BK på bortaplan.

OBS! Matchen är planerad att spelas på Ängelholm IP:s gräsplan om vädret tillåter. Annars flyttas matchen till Valhall Park (konstgräs). Info kommer på våra sociala medier så fort det är bestämt under förmiddagen på söndagen.

Truppen
Marcus Eskilsson, Peter Nilsson

Magnus Carlsson, Robert Medvegy, Victor Sköld, Cimon Lydén, Tobias Malm

Christoffer Levi, Onur Körhan, Anton Viklund (K), Mathias Jung, Alan Asaad, Muamet Asanovski

Freddy Borg, Jesper Rindmo

Saknas
Poya Ghanbari (sjuk), Philip Milenkovic (fot), Mohammad El Kayed (ljumske), Erik Hoang (knä)


Ängelholms FF - KSF Prespa Birlik  
Ängelholms IP (eventuellt Valhall Park)
Söndag 2 april 14:00