Hemmapremiären flyttas till Malmö IP

Publicerad 4 april 2017 14:17

Nu på lördag drar Div 2 Östra igång och Prespa Birlik inleder på bortaplan mot Lunds BK. Hemmapremiären spelas lördagen den 15 april då man tar emot IFK Hässleholm och nu står det klart att den matchen flyttas från Heleneholms IP till Malmö IP på grund av att gräsmattan inte riktigt håller måttet för spel på HIP.

– Just nu tränar vi bara en dag i veckan på gräs och beslutet att flytta matchen är taget för att spara på mattan ytterligare någon vecka. Vi har en lång säsong framför oss och vi vill att gräsmattan skall hålla en så hög standard som möjligt, säger koordinator Özcan Emin.

Du har väl köpt årskort inför säsongen 2017? Om inte så kan du göra det direkt här på hemsidan.

Hemmapremiär
KSF Prespa Birlik - IFK Hässleholm
Lördag 15 april kl 14.00
Malmö IP

Vi ses den 15:e april på Malmö IP!