Inför Lunds BK - Prespa Birlik

Publicerad 7 april 2017 17:06

Äntligen är Div 2 Östras första omgång här! Många PB-älskare har väntat under flera månader på att tävlingssäsongen skall dra igång igen och imorgon hoppas vi få se många av er på Klostergårdens IP i Lund.

Prespa Birliks motståndare i premiären, Lunds BK, har värvat ihop ett starkt lag och bland annat fått tillbaka Fredrik Karlsson, Admir Osmancevic och Robin Andersson i truppen. Laget tränas av Jörgen Stefan Jansson, som också är ny för i år.

Morgondagens motståndare anses vara en av utmanarna till seriesegern och Prespa Birliks tränare Hannu Sirviö har klart för sig vad som kommer att krävas för att besegra morgondagens motståndare.

– Det gäller att få fram spelet som vi har haft i dem senaste matcherna under försäsongen. Jag vill se att vi visar ett stort mod och tålamod i vårt agerande, säger Hannu Sirviö.

Skadeläget i PB börjar ljusna något men fortfarande saknas Philip Milenkovic som dras med en fotskada och Mohammad El Kayed som saknas på grund av den ljumskskada han ådrog sig under matchen mot IFK Malmö.

– Vi har alla väntat på detta i flera månader nu så det skall bli riktigt härligt att dra igång seriespelet. Vi är ordentligt laddade och jag hoppas även att våra supportrar är det, avslutar Hannu Sirviö.


Truppen
Peter Nilsson, Felix Lundgren

Magnus Carlsson, Robert Medvegy, Victor Sköld, Poya Ghanbari, Cimon Lydén, Tobias Malm

Christoffer Levi, Onur Körhan, Anton Viklund (K), Mathias Jung, Alan Asaad, Muamet Asanovski

Freddy Borg, Jesper Rindmo, Erik Hoang

Lunds BK - KSF Prespa Birlik  
Klostergårdens IP
Lördag 8 april 14:00