Ilir Tahiri stannar fram till sommaren

Publicerad 9 april 2017 11:56

Prespa Birliks mittfältare Ilir Tahiri har under våren jagats av den turkiska storklubben Besiktas. Dock satte en knäskada stopp för övergågen i sista stund. Nu står det istället klart att 18-åringen stannar i PB fram till i sommar då han förhoppningsvis skall ansluta Besiktas U21-lag.

– Jag hade rehabtränat ett bra tag efter min knäoperation i höstas och jag skulle åka ner för att skriva på men tyvärr fick jag ett bakslag precis några dagar innan jag skulle åka ner till Istanbul och då kändes det inte rätt att åka, säger Ilir Tahiri som dock är positiv inför framtiden.

– Nu har jag någon månad på mig att komma igång igen och visa framfötterna här i Prespa Birlik och sen får vi se vad som händer i sommar.

Den talangfulla mittfältaren fick som 17-åring göra debut i division ett förra året och stod för ett mål under säsongen. Han har även spelat ett flertal landskamper med Kosovos U19-landslag.