Inför Prespa Birlik - IFK Hässleholm

Publicerad 14 april 2017 15:04

Efter förra veckans förlust i premiären mot Lunds BK är det imorgon dags för årets första hemmamatch, avspark 14.00 mot IFK Hässleholm.

– Om vi skall summera det kort så gjorde vi en hyfsad godkänd match. Men vi kom inte upp till den nivå vi ville och kan. Vi har haft en bra träningsvecka och imorgon ska vi höja det några nivåer. Vi har goda möjligheter att ta vår första trea, säger Hannu Sirviö.

I fjol slutade IFK Hässleholm på en femteplats i div 2 och årets seriespel inledde man med en 5-0 förlust mot Asarums IF på hemmaplan.

Morgondagens hemmapremiär blir Hannu Sirviös första tävlingsmatch på hemmaplan sedan han tog över Prespa Birlik i januari. Och även om matchen är flyttad till konstgräs så är det inget som stör honom eller spelarna.

– Nä det spelar inte så stor roll i nuläget. Vi har i princip tränar och spelat på konstgräs hela vintern så det skall inte påverka vårt spel. Vi har alla gått och längtat efter denna match ett bra tag nu så det skall bli kul att få visa upp sig inför vår trogna hemmapublik, säger Hannu Sirviö.

Observera att matchen är flyttad från Heleneholms IP till Malmö IP.

Truppen
Peter Nilsson, Felix Lundgren

Magnus Carlsson, Robert Medvegy, Victor Sköld, Poya Ghanbari, Cimon Lydén, Tobias Malm

Ilir Tahiri, Onur Körhan, Anton Viklund (K), Mathias Jung, Alan Asaad, Muamet Asanovski

Freddy Borg, Jesper Rindmo, Erik Hoang

KSF Prespa Birlik - IFK Hässleholm  
Malmö IP
Lördag 15 april 14:00