Nätverket Prespa Birlik växer

Ole Törner (t.h) gästade träffen. Ole Törner (t.h) gästade träffen.

Publicerad 28 april 2017 17:55

Under torsdagsmorgonen höll nätverket Prespa Birlik sin andra träff för året.
Ett glatt och morgonpiggt gäng företagare var tidigt uppe för frukost - och nätverksträff på Redfellas Emporia. Medlemsantalet är nu uppe i 37 företag.

Träffen gästades av Ole Törner, journalist på Skånesport och alla fick en trivsam stund med fotboll och sport i fokus. Vi tackar Ole så mycket för hans gästspel.

Mitt i träffen hölls en "paus" för mingel och affärs- och kontaktskapande och därefter presenterade föreningen nyheter och satsningar detta år. 

KSF Prespa Birlik är glada att presentera den helt kostnadsfria fotbollsskolan för 5-7 åringar som startar nu den 4 maj samt uppstarten på ett nytt CSR projekt med namnet Formbar Framtid.

Skåneinstallatörens ägare Kent Andersson berättade om de grunder som nu är satta i projektet Formbar Framtid och hur föreningen, Skåneinstallatören och nätverkets partners avser arbeta vidare. Mer om detta kommer inom kort på här på hemsidan.

Vi vill såklart tacka alla företag som gästade träffen. Tack för ert engagemang.

Även ett stort tack till vår guldpartner Redfellas som stod för arrangemanget inkluderat frukost och 2 styck presentkort som lottades ut i slutet på träffen.