Inför Prespa Birlik - IFK Berga

Publicerad 29 april 2017 16:26

Omgång fyra och hemmamatch är vad som väntar Prespa Birlik under söndagseftermiddagen när man tar emot IFK Berga. En match som spelas på PB:s ”riktiga” hemmaarena Heleneholms IP.

– Det är skönt att vara tillbaka i vår riktiga hemmaborg. Vi är svårslagna på HIP och det skall mycket hårt jobb till för att plocka poäng här, säger Hannu Sirviö efter lördagens träningspass.

Efter tre spelade omgångar så har inte Prespa Birlik fått den starten man riktigt hade önskat sig kanske. Två förluster och en vinst så här långt men Hannu Sirviö är ödmjuk och ser med tillförsikt fram emot morgondagens drabbning.

– Vi har inte spelat med samma startelva en enda gång under hela säsongen, inför varje match får vi även ändra vårt försvar, maximal otur med sjukdomar och skador. Men det är bara att gilla läget och fortsätta jobba hårt. Vi vet ju vilken kapacitet vi besitter och killarna jobbat hårt varje träning och match, förklarar Hannu Sirviö.

Vad krävs för en trepoängare imorgon?
– Nyckeln till en bra match är att vi tror på det vi ska göra. Vi har haft en bra och positiv känsla under veckan som gått och vi är förberedda inför vår uppgift imorgon, säger Hannu Sirviö med ett brett leende.

Truppen
Peter Nilsson, Felix Lundgren

Robert Medvegy, Freddy Borg, Magnus Carlsson, Özgur Disli, Philip Milenkovic

Anton Viklund (K), Mathias Jung, Alan Asaad, Muamet Asanovski, Ilir Tahiri, Onur Körhan, Robert Al Fattal

Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed

KSF Prespa Birlik - IFK Berga
Heleneholms IP
Söndag 30 april 14:00

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.