Tränare och ledare sökes

Publicerad 3 maj 2017 12:49

Brinner du för att jobba med barn och ungdomar?

Prespa Birlik befinner sig i en expansiv fas och därför är vi för tillfället ute efter nytillskott i form av tränare, lagledare. Vi har cirka 20-22 duktiga spelare födda 00-01 som nyligen anslutit till föreningen och nu behöver dem tränare och lagledare. Vi söker främst dig som har erfarenhet utav ledarskap inom sportförening, idrottsklubb etc. Detta är dock inget krav då vi i Prespa Birlik lägger stort fokus på dig som individ. Vi ser att man är pedagogisk och tydlig i sitt sätt att förmedla instruktioner och anvisningar. Då vår främsta målsättning är att utveckla laget och individerna.

Vi ser att du är kommunikativ, inspirerande, engagerad och har en god förmåga att samarbeta med både klubb och övriga ledare runt om övriga lag. Vill du vara med och utveckla din erfarenhet och kompetens samtidigt som du är med i klubbens framtidsvisioner?

Vår vision är att du skall utvecklas och växa vidare tillsammans med oss.

Känner du att detta låter intressant så tveka inte att höra av dig till ungdomsansvarig, Johannes Ahlin ungdom@prespabirlik.se.