Inför Räppe - Prespa Birlik

Publicerad 5 maj 2017 15:14

Fyra omgångar har spelats i Div 2 Östra och Prespa Birlik parkerar på en sjunde plats med sex poäng på kontot, fyra bakom tabellettan Lunds BK. Imorgon reser PB norrut med destination Växjö där man skall möta nykomlingen Räppe GOIF.

Prespa Birlik jagar sin första vinst på bortaplan och tränaren Hannu Sirviö vet vad som krävs för att komma hem till Malmö med tre poäng.

– Vi spelade med en bra intensitet och ett stort tålamod i matchen mot IFK Berga och även om dem backade hem djupt så hittade vi till slut nyckeln för att vända matchen. Hur Räppe kommer att spela vet vi inte riktigt men vi har någorlunda koll på dem, säger Hannu Sirviö.

Räppe som är nykomling i år har inlett seriespelet med en vinst, en oavgjord och två förluster och Hannu Sirviö och hans mannar är inställda på en tuff match.

– Det finns inga lätta matcher i serien och det är vi väldigt väl medvetna om. Alla lag höjer sig ett extra snäpp när dem skall möta seriefavoriten Prespa Birlik men det är något vi skall kunna hantera, säger Hannu Sirviö.

I truppen blir det några förändringar gentemot matchen mot IFK Berga. Försvararna Cimon Lydén och Tobias Malm är tillbaka efter skada. Däremot så saknas fortfarande Marcus Eskilsson, Victor Sköld, Christoffer Levi och Erik Hoang.

Räppe GOIF - KSF Prespa Birlik
Räppevallen
Lördag 6 maj 14:00

Truppen
Peter Nilsson, Pa Dembo Touray

Robert Medvegy, Freddy Borg, Magnus Carlsson, Cimon Lydén, Tobias Malm, Philip Milenkovic

Anton Viklund (K), Mathias Jung, Alan Asaad, Muamet Asanovski, Ilir Tahiri, Onur Körhan

Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.