Inför Prespa Birlik - Asarums IF

Publicerad 12 maj 2017 10:44

Prespa Birlik går nu in i en period med två raka hemmamatcher och först ut att gästa Heleneholms IP är Blekingelaget Asarums IF.

I matchen senast mot Räppe lyckades PB ta tre poäng efter kraftig dominans under stora delar av matchen, vilket innebar årets första bortavinst. En vinst som borde slutat med betydligt större siffror om man förvaltat lägena bättre.

– Vi äger mycket boll i våra matcher men har hittills haft lite svårt att sätta dit bollen i mål men vi är inte oroliga, det hade varit värre om vi inte skapat något framåt. Det har varit mycket fokus på avslut under veckans träningar, säger PB-tränaren Hannu Sirviö.

Och förhoppningsvis lossnar målskyttet imorgon när man alltså möter Asarum på hemmaplan.

– Det blir ingen lätt uppgift, Asarum är ett stabilt lag även om dem varit lite ojämna i inledningen. Men vi kommer så väl förberedda som möjligt och det skall bli spännande att se hur dem agerar mot oss, avslutar Hannu Sirviö. 
 
Hannu Sirviö och ledarstaben kallar en i princip oförändrad trupp från senaste matchen mot Räppe. Den enda förändringen är att Christoffer Levi är tillbaka efter sin skada.


KSF Prespa Birlik - Asarums IF
Heleneholms IP
Lördag 13 maj 14:00

Truppen
Peter Nilsson, Pa Dembo Touray

Robert Medvegy, Freddy Borg, Magnus Carlsson, Cimon Lydén, Tobias Malm, Philip Milenkovic

Anton Viklund (K), Mathias Jung, Christoffer Levi, Alan Asaad, Muamet Asanovski, Ilir Tahiri, Onur Körhan

Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.