Anton Viklund: "Vi hoppas på publikfest"

Publicerad 17 maj 2017 21:32

På lördag är det dags för omgång sju i div 2 östra och för Prespa Birlik väntar ett högintressant toppmöte mot överraskningslaget Österlen FF.

Lagkapten Anton Viklund säger så här inför lördagens drabbning hemma på Heleneholms IP.

– Jag vet inte så mycket om Österlen men dem har inlett väldigt piggt och visat att dem är ett bra fotbollslag, säger Viklund och fortsätter:

- Men vi är starka på hemma på HIP och efter en trevande inledning så har vi kommit igång ordentligt känns det som, dem kommer få kämpa hårt för att plocka poäng av oss.  Vi har fått tillbaka en del skadade spelare och konkurrensen har stärkts dem sista veckorna. Jag hoppas också att vi får se ett härligt publikstöd, våra supportrar är viktiga och vi behöver all stöd på lördag.

Prespa Birlik och Österlen har mötts två gånger tidigare och då slutade båda mötena med vinst för PB när man möttes under säsongen 2015.

Väderrapporten visar strålande solken och cirka 20 grader, så det är upplagt för en trevlig fotbollsdag på lördag. Vi hoppas på en publiksiffra över 500 så ta med hela familjen och kom till Heleneholms IP.

Vi ses!

KSF Prespa Birlik - Österlen FF
Lördag 20/5 kl 14:00
Heleneholms IP