Inför Prespa Birlik - Hässleholms IF

Publicerad 26 maj 2017

Matcherna avlöser varandra i tät följd och imorgon väntar den tredje på en vecka. Prespa Birlik tar under lördagseftermiddagen emot tabelltrean Hässleholms IF på Heleneholms IP. Ett Prespa Birlik som inte riktigt fått den utdelningen som man velat i dem två senaste matcherna.

– Mot Österlen tappar vi två poäng i sista minuten och mot Torns IF var vi värda en poäng. Men vi är inte nöjda med den utdelningen vi haft och har inte presterat på den nivån vi vet att vi kan och vill. Vi är jävligt revanschsugna inför morgondagens match, säger Prespa Birliks tränare Hannu Sirviö.

Motståndarna Hässleholms IF har fem raka utan förlust och ligger som sagt trea med sexton inspelade poäng i en väldigt jämn tabell, tre poäng fler än Prespa Birlik.

– Vi vet att HIF är ett bra och spelande lag. Vi möttes i vintras i en träningsmatch där vi vann med 3-0 men nu är det tävlingsmatch och helt andra förutsättningar, säger Hannu Sirviö som plockat ut samma trupp som senast förutom Tobias Malm som är avstängd på grund av tre varningar.


KSF Prespa Birlik - Hässleholms IF
Heleneholms IP
Lördag 27 maj 14:00

Truppen
Peter Nilsson, Felix Lundgren

Robert Medvegy, Freddy Borg, Magnus Carlsson, Ahmad Fahkro, Cimon Lydén, Philip Milenkovic

Anton Viklund (K), Mathias Jung, Christoffer Levi, Alan Asaad, Muamet Asanovski, Ilir Tahiri, Onur Körhan

Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.