Eskilsson: Ser ljuset i tunneln

Publicerad 7 juni 2017 12:39

Inför denna säsong värvade Prespa Birlik målvakten Marcus Eskilsson från FC Höllviken. Men den 29-årige, rutinerade Höllviken-killen har inte kunnat vakta målet en enda minut i tävlingssammanhang.

I september månad förra året var olyckan framme och Marcus Eskilsson har ända sedan dess dragits med skadan som hållit honom borta från fotbollsplanen. Men nu har han äntligen fått ett besked på vad som gäller.

– Det har varit ett par tuffa månader, att inte kunna hålla på med det man älskar mest är inte lätt. Men nu när jag vet orsaken till det hela så ser jag ljuset i tunneln, säger Marcus Eskilsson.

Efter tre röntgenundersökningar så fick han äntligen ett svar på problemet han haft med vänsterfoten.

– Det uppstod en spricka i ett ben men den har läkt ihop nu. Kruxet är att där ligger en stor benbit som är lös i foten som måste opereras bort innan jag kan börja lira igen, förklarar Eskilsson som i nuläget går och väntar på tid för operation.

– Vi får se när jag får en tid men jag hoppas det blir snart. Efter operationen skall det inte ta många veckor innan jag kan börja köra för fullt igen har läkarna sagt.

Vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande och att vi får se Marcus Eskilsson med PB-tröjan på snart.