Inför Prespa Birlik - Vimmerby IF

Publicerad 8 juni 2017 21:26

Vårsäsongen börjar gå mot sitt slut men tre matcher återstår för Prespa Birliks del innan det är dags för uppehåll. På lördag ställs PB mot småländska Vimmerby IF på Heleneholms IP och Hannu Sirviö förväntar sig ett spelförande PB som skall diktera tempot.

– Vi vill alltid föra våra matcher oavsett om vi spelar hemma på HIP eller på bortaplan och jag tycker att vi dem senaste matcherna börjat komma in i den rollen mer och mer, säger Hannu Sirviö som dock vill höja ett varningens finger för smålänningarna.

– Vi har alltid stor respekt för våra motståndare, oavsett deras tabellplacering. Och vi kommer absolut inte att underskatta något lag. Vi vet att det kommer krävas ett hårt jobb på plan för att vinna på lördag.

Vimmerby IF ligger för närvarande på en elfte plats med åtta inspelade poäng och kommer säkert kriga hårt för att plocka med sig poäng hem från Malmö.

Det blir några förändringar i truppen gentemot förra veckans segermatch mot Lindsdals IF. Prespa Birlik får klara sig utan lagkaptenen Anton Viklund som är avstängd på grund av tre gula kort. Muamet Asanovski är dock tillbaka efter knäskadan han ådrog sig i förra veckan och en glädjande nyhet är också anfallaren Erik Hoang finns med i matchtruppen efter flera veckors frånvaro på grund av hälskada.


KSF Prespa Birlik - Vimmerby IF
Heleneholms IP
Lördag 10 juni 14:00

Truppen
Peter Nilsson, Felix Lundgren

Robert Medvegy, Freddy Borg, Ahmad Fahkro, Cimon Lydén, Tobias Malm, Philip Milenkovic

Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Alan Asaad, Ilir Tahiri, Onur Körhan

Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed, Erik Hoang

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.