Inför Nybro IF - Prespa Birlik

Publicerad 16 juni 2017 11:19

Prespa Birlik åker under söndagen upp till Småland för att ta sig an Nybro IF i Div 2 Östras tolfte omgång, sista bortamatchen innan uppehållet.

Förra helgen tog PB sin tredje raka seger efter att man besegrat tabelljumbon Vimmerby IF med 4-0 hemma på Heleneholms IP. Tränaren Hannu Sirviö är belåten med vad hans mannar har presterat så här långt i serien.

– Vi har blivit bättre och bättre med tiden. Det är ett helt nytt lag vi fått spela ihop och det har tagit sin lilla tid innan vi fått alla pusselbitar på plats. Idag är vi ett stabilt lag med jämna resultat från match till match och vi har varit väldigt principfasta i vårt sätt att agera vilket speglat våra resultat och prestationer, säger Hannu Sirviö.

Nybro IF ligger för närvarande på en elfteplats i serien med ett facit på två vinster, tre oavgjorda och sex förluster. En vinst, tre oavgjorda och en förlust är Smålandslagets facit hemma på Victoriavallen och söndagens drabbning är den första någonsin klubbarna emellan.

– Jag vill se samma skärpa och inställning som vi hade mot Vimmerby senast. Vi får absolut inte slappna av och tro att det blir en lätt kamp, avslutar Hannu Sirviö.
 
Till denna match får Prespa Birlik klara sig utan Freddy Borg och Onur Körhan som är avstängda. Däremot är trion Magnus Carlsson, Anton Viklund och Mathias Jung tillbaka efter att ha missat förra matchen.


Nyrbo IF - KSF Prespa Birlik
Victoriavallen
Söndag 18 juni 15:00

Truppen
Peter Nilsson, Pa Dembo Touray

Robert Medvegy, Magnus Carlsson, Ahmad Fahkro, Cimon Lydén, Tobias Malm, Philip Milenkovic

Mathias Jung, Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Alan Asaad, Ilir Tahiri, Anton Viklund (K), Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.