Välkommen tillbaka, Hannes Cederholm

Publicerad 29 juni 2017 15:32

Prespa Birlik förstärker truppen inför höstens jakt på en div 1-plats. Det står nu klart att försvararen Hannes Cederholm återvänder efter ett halvår i norska Brattvåg IL. Tidigare i veckan bröt Hannes kontraktet med den norska klubben och idag skrev han på för Prespa Birlik, ett kontrakt som gäller säsongen ut.

– Det gick sådär i Norge, jag fick konkurrera på fel position vilket gjorde att jag inte fick så mycket speltid. Genom att sitta på bänken utvecklas man inte speciellt mycket och då kände jag att det var dags att röra på sig. Jag trivdes jättebra i PB förra året och jag vet vad jag kan få ut här. Nu blickar jag framåt och jag är oerhört taggad inför hösten, säger Hannes Cederholm.
 
21-åringen gjorde tjugotvå matcher och ett mål i den vita tröjan förra säsongen. Sportchefen Jerry Nilsson är nöjd med förstärkningen.

– Vi vet vad vi får i Hannes. Det är en stark och modern försvarare med bra fötter. Han var en av få spelare vi ville behålla inför denna säsong men när han fick chansen i Norge så tyckte även vi att han skulle ta den. Men nu är vi glada att han är tillbaka här och det ska bli spännande att se honom i PB-tröjan igen, säger han.
 
Hannes Cederholm kommer att spela i tröja nummer 3 och vi hälsar honom varmt välkommen tillbaka.