Touray: Klart man saknar det ibland

Publicerad 16 juli 2017 12:54

Det var nära en nolla men i matchens slutskede fick Pa Dembo Touray se bollen rulla in efter kalabalik i straffområdet.

− Som målvakt vill man ju alltid hålla nollan så det är klart att man blev lite irriterad men det viktigaste var ju att vi vann matchen, sade 37-åringen med ett brett leende.

Inför träningsmatchen mot BK Avarta så hade Prespa Birlik ingen målvakt. Peter Nilsson var borta på grund av privata skäl och Marcus Eskilsson är fortfarande skadad. Då fick målvaktstränaren Pa Dembo Touray som inte stått i en match sedan september 2016 hoppa in mellan stolparna och han visade att takterna fortfarande sitter i.

− Det var inte jättemycket att göra även om jag fick sträcka på mig ett par gånger. Killarna i försvaret skötte sig bra, sa Touray.

Matchens finaste räddning stod han för när det var två minuter kvar. Pa Dembo Touray räddade två avslut efter varandra, andra gången med en fenomenal reflexräddning från två meters håll. Tyvärr hjälpte inte det då bollen till slut efter lite flipperspel rullade in i mål.

När frågan om vi får se honom fler gånger i action kommer upp så skrattar han.

− Haha klart man saknar det ibland men nej det tror jag faktiskt inte. Detta var bara en nödlösning, men man skall aldrig säga aldrig.