Tack för allt Nico!

Publicerad 19 juli 2017 10:30

Nicolas Polakof lämnar Prespa Birlik. Efter fem år som PB-spelare flyttar den 31-åriga målvakten norrut, närmare bestämt till Göteborg.

– Jag är så tacksam för att jag fått tillhöra denna fantastiska klubb, det har varit en underbar resa vi gjort. Jag kan inte skryta med att jag bidragit särskilt mycket på fotbollsplanen men förhoppningsvis mycket som person och lagkamrat. Jag har haft jättekul under alla dessa år och jag tror och hoppas på att PB kommer att nå nya höjder inom svensk fotboll. Jag vill rikta ett stort tack till alla spelare ledare och alla PB-fans som alltid stöttat mig och laget genom åren. Ett speciellt tack till Ercan, Cemal, Esad, Özcan och Meysam som jag haft en nära relation till, säger Nico.

Den ödmjuka målvakten har alltid ställt upp för PB, både som andra och tredjemålvakt. Nico har jobbat på Ikea i Malmö i många år men har nu fått en ny tjänst i Göteborg vilket gör att flyttlasset går dit.

– Nico flyttar direkt. Vi får tacka för den tid som varit. Han är en fantastisk människa och en duktig målvakt och vi önskar honom stort lycka till, även om vi gärna sett att han stannat i PB, säger klubbchef Meysam Javan.

Totalt blev det 23 A-lagsmatcher i Prespa Birlik.
Nico var med på hela resan från div 3 till div 1.

KSF Prespa Birlik vill ödmjukast tacka för denna tid och önskar Nico all lycka i framtiden!