Cederholm ställs mot sitt gamla lag

Publicerad 26 juli 2017 09:15

Hannes Cederholm spelade i Lunds BK under säsongen 2015 där han gjorde 16 matcher i div 1. På lördag möter han sitt gamla lag.

– Det är första gången i min karriär där jag ställs mot ett gammalt lag. Visst känns det lite annorlunda men när det väl är dags för match så bryr jag mig inte vem som står på andra sidan, det är bara vinst som gäller, säger han.

Cederholm är tillbaka i Prespa Birlik efter ett halvår i Norge och på lördag spelar han sin första hemmamatch. Efter 2-2 i Hässleholm senast där han gjorde nittio minuter som ytterback så är han och dem övriga i laget väldigt sugna på en trepoängare.

– Vi var väldigt besvikna i lördags, det kändes som en förlust även om vi fick med oss en poäng. Det var en match vi borde ha vunnit men nu är den struken ur listan. Vi har full fokus på Lund-matchen och en revansch att utkräva. Jag spelade ju inte i seriepremiären men jag har hört att vi tappade alla tre poängen i matchens slutminuter, säger Hannes Cederholm.

Hur har tiden i Prespa Birlik varit sedan du kom tillbaka?
– Det känns jättebra, det känns som ”hemma” här och jag har blivit väldigt väl omhändertagen av alla. Det är ju inte många kvar här sedan förra året när jag var här sist men det har gått snabbt att komma in i gruppen, jag trivs verkligen här.

Hur tror du att det går för Prespa Birlik under hösten?
– Det är ju ingen hemlighet att klubben alltid vill uppåt och vi skall ju ligga i topp. Men vi tar en match i taget och sedan får vi se var vi hamnar när tabellen skall summeras i oktober.
 
Och din egen målsättning?
– Att alltid göra mitt yttersta och bidra med det jag är bra på så att vi vinner våra matcher.

Matchen mellan Prespa Birlik och Lunds BK spelas på Heleneholms IP nu på lördag alltså. Matchstart 14:00.