Inför Prespa Birlik - Lunds BK

Publicerad 27 juli 2017

På lördag är det dags för höstens första match hemma på Heleneholms IP och för motståndet står Lunds BK. Senaste mötet lagen emellan slutade med en tung 1-0 förlust för Prespa Birlik efter en snabb omställning i matchens slutskede.

– Det har sett bra ut under veckan och killarna är väldigt revanschsugna efter vårens förlust i Lund. De har ett bra lag som jobbar hårt kollektivt men vi vet också att vi är väldigt svårslagna hemma på HIP, säger Almir Buhic efter torsdagens träning.

Tabellfemman Lunds BK ligger inför denna match tre poäng bakom PB och har i sina fem senaste matcher vunnit tre och förlorat två.

– Vi ska fortsätta bygga vidare på den typen av idé vi har, vi går alltid ut för att vinna men det är samtidigt viktigt att vi är välbalanserade så att vi inte åker på några kontringar, avslutar Almir Buhic.


KSF Prespa Birlik - Lunds BK
Heleneholms IP
Lördag 29 juli 14:00

Truppen
Peter Nilsson

Robert Medvegy, Hannes Cederholm, Freddy Borg, Cimon Lydén, Tobias Malm, Philip Milenkovic

Mathias Jung, Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Victor Sköld, Anton Viklund (K), Onur Körhan, Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.