Inför Prespa Birlik - Kvarnby IK

Publicerad 3 augusti 2017 20:16

På lördag spelar PB sin andra raka hemmamatch när Kvarnby IK kommer på besök till Heleneholms IP. Årets andra Malmöderby på hemmaplan.

För Prespa Birliks del handlar det om att komma på rätt spår igen efter två oavgjorda och en förlust senast för att inte halka efter allt för mycket i toppen.

– Vi vet vad som kommer bli viktigt för oss i kommande match. Vi vet vad vårt mål är långsiktigt och nu gäller det att bryta ner det till varje match. Jag tror och räknar med att vi visar det på lördag, säger Almir Buhic.

Motståndarna Kvarnby IK placerar sig i nuläget på en tionde plats med 18 poäng på kontot. När lagen möttes i slutet av april blev det en 2-1 seger för Kvarnby, under fyra lyckosamma minuter i den andra halvleken lyckades man både kvittera och vända matchen.

Almir Buhic förväntar sig ett hårt kämpande Kvarnby, inte minst med tanke på deras defensiva spelsätt.

– Alla som möter oss kämpar några procent extra, det inte många lag som kommer till HIP och spelar en offensiv fotboll. Vi måste vara smarta i vårt spel och hela tiden vara spelbara för att låsa upp dem, säger han.


KSF Prespa Birlik - Kvarnby IK
Heleneholms IP
Lördag 5 augusti 14:00

Truppen
Peter Nilsson

Robert Medvegy, Hannes Cederholm, Freddy Borg, Magnus Carlsson, Cimon Lydén, Tobias Malm

Mathias Jung, Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Victor Sköld, Anton Viklund (K), Onur Körhan, Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.