Välkommen till PB, Ronald Lubwama!

Publicerad 16 augusti 2017 10:08

Igår presenterade vi mittfältaren Sandro Nalic som vårt senast nyförvärv. Idag kan vi berätta att den talangfulle målvakten Ronald Lubwama valt att spela för Prespa Birlik. Lubwama kommer senast från spel med div 1-laget FC Rosengård.

Ronald som är född 98 och fyller 19 senare i höst har tränat med laget sedan förra veckan och han är nöjd med sin nya tillvaro.

– Prespa Birlik är en seriös klubb som alltid strävar efter att spela en attraktiv fotboll och avancera uppåt. Jag är glad att få vara en del av klubben och jag skall givetvis göra mitt yttersta för att hjälpa laget till avancemang, säger en glad Ronald Lubwama.

Prespa Birlik har haft det tunt på målvaktssidan och man har dem senaste veckorna varit på jakt efter en ny målvakt.

– Eskilsson är fortfarande inte kvitt sin skada och när Nico flyttade till Göteborg så var vi tvungna att agera. Ronald är en oslipad diamant som kan bli hur duktig som helst och vi hoppas att han kan ta ytterligare steg i sin karriär här i vår miljö, säger sportchef Jerry Nilsson.

Vi hälsar Ronald Lubwama varmt välkommen till PB-familjen!