Välkommen till PB, Sandro Nalic!

Publicerad 15 augusti 2017 08:47

Prespa Birlik förstärker truppen inför dem återstående matcherna i höst. Idag står det klart att Sandro Nalic kommer att spela i den vita tröjan och han ansluter laget med omedelbar verkan.

Den offensive mittfältaren har tillhört klubbar som Nosaby IF, Sölvesborgs GoIF och även spelat för div 1-laget Mjällby och när 25-åringens flyttlass nyligen gick till Malmö så valde han alltså att spela för Prespa Birlik.

– Det är en klubb som alltid haft bra fotbollsspelare och man spelar en fotboll som tilltalar mig väldigt mycket. Jag hoppas kunna bidra med mina styrkor som spelare för att vi skall kunna ta steget upp till div 1 igen, säger Sandro Nalic.

Sportchef Jerry Nilsson om klubbens senaste nyförvärv:

– Sandro är en väldigt klok spelare som vi kommer ha stor nytta av under hösten. Det är en offensiv spelare som har gjort mycket poäng, både mål och assist. Vi är glada att han valde Prespa Birlik och det ska bli kul att följa honom på nära håll.
 
Vi hälsar Sandro Nalic varmt välkommen till PB-familjen!