Inför Prespa Birlik - Räppe GOIF

Publicerad 18 augusti 2017 08:07

Tabellfyran Prespa Birlik tar imorgon emot tabellåttan Räppe GOIF på Heleneholms IP. Mötet i våras slutade med en 3-2 seger för PB.

– Visst är vi favoriter till att vinna även denna match men det är bara fortsatt hårt jobb som gäller. Vi behöver ha samma inställning som i matchen mot IFK Berga för att kunna ta tre pinnar. Vi känner att vi är inne i en bra period och det ska bli roligt att få spela hemma på HIP igen, säger PB:s tränare Almir Buhic.

Motståndana Räppe har på dem fem senaste matcherna vunnit två, spelat en oavgjord och förlorat två. Tre vinster av åtta möjliga har det blivit på bortaplan och hittills har nykomlingen lyckats skrapa ihop 22 poäng.

När det gäller dem två färska nyförvärven i Prespa Birlik så är det bara målvakten Ronald Lubwama som tar plats i truppen. Sandro Nalic som fick sin tredje varning förra helgen då han spelade med sitt gamla lag får stå över lördagens match.


KSF Prespa Birlik - Räppe GOIF
Heleneholms IP
Lördag 19 augusti 14:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Robert Medvegy, Hannes Cederholm, Freddy Borg, Cimon Lydén, Tobias Malm, Rakib Issah

Mathias Jung, Christoffer Levi, Alan Asaad, Victor Sköld, Anton Viklund (K), Ilir Tahiri, Jesper Rindmo

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.