Inför Asarums IF - Prespa Birlik

Publicerad 25 augusti 2017 09:28

Prespa Birlik åker under lördagen upp till Blekinge för att möta Asarums IP. Hemmalaget tog en poäng i sin senaste hemmamatch mot tabelltvåan IFK Berga och PB:s tränare Almir Buhic har klart för sig vad som gäller inför drabbningen imorgon.

– Vi kommer till matchen med en 4-0 seger senast men det gäller att vi håller fötterna på jorden och inte svävar iväg. Vi tar en match i taget och vår plan är att spela bra fotboll i 90 minuter och vinna, säger Almir Buhic.

Med i truppen finns dem två senaste nyförvärven Sandro Nalic och Ojevwe Akpoveta.

– Två duktiga fotbollsspelare som gör att konkurrens ökar ytterligare i truppen vilket kommer vara en stor nytta för oss inför dem återstående matcherna i höst, menar Almir Buhic.

Återstår att se om Buhic låter någon av nyförvärven att spela från start imorgon.

Lördagens motståndare Asarums IF ligger för närvarande på en elfte plats med arton inspelade poäng. Prespa Birliks ledarstab har koll på motståndarna och vet vad som väntar.

– Det är ett fysiskt lag som är bra på fasta och snabba omställningar. Vi vet vad vi ska se upp med och vad vi ska utnyttja. Vi skall vara fullt fokuserade på vårt och då skall vi vinna, avslutar Almir Buhic


Asarums IF - KSF Prespa Birlik
Asarums IP
Lördag 26 augusti 16:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Robert Medvegy, Mathias Jung, Hannes Cederholm, Cimon Lydén, Rakib Issah

Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Alan Asaad, Victor Sköld, Anton Viklund (K), Ilir Tahiri, Sandro Nalic, Jesper Rindmo, Ojevwe Akpoveta

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.