Inför Österlen FF - Prespa Birlik

Publicerad 2 september 2017 10:11

Då är vi framme vid omgång 20 i div 2 östra och imorgon ställs Prespa Birlik emot Österlen FF på Skillinge IP med avspark kl 14:00.

Senaste mötet lagen emellan slutade 2-2 efter att Österlen kvitterat i matchens 88:e minut. Men sedan dess har Prespa Birlik dragit ifrån i tabellen och är just inför denna match 10 poäng före ÖFF. Det försprånget har kanske inte så stor betydelse i en het match.

-Österlen är ett bra lag med en hel del individuellt skickliga spelare, men det är full fokus som gäller för vår del och det är absolut inte på tal om någon underskattning, det är alla medvetna om. Vi har spelat bra sista tiden och jag hoppas vi kan visa att vi är det bästa laget imorgon, säger Prespa Birliks tränare Almir Buhic.

Tränarstaben har alla spelare tillgängliga och elvan som skall starta i matchen är fortfarande inte helt bestämd.

-Vi har många duktiga spelare som konkurrerar om platserna och vissa val är svåra och tuffa. Vi har någon plats där vi fortfarande inte bestämt oss men vi kommer ställa starkast möjliga elva på banan, garanterar Almir Buhic.


Österlen FF - KSF Prespa Birlik
Skillinge IP
Söndag 3 september kl 14:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Robert Medvegy, Freddy Borg, Mathias Jung, Hannes Cederholm, Victor Sköld, Cimon Lydén, Tobias Malm

Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Alan Asaad, Anton Viklund (K), Ilir Tahiri, Sandro Nalic, Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed, Ojevwe Akpoveta

Har du mot förmodan ingen möjlighet att stötta PB på plats så kan du följa vår liverapportering via denna länk.