Inför Prespa Birlik - Torns IF

Publicerad 8 september 2017 07:16

Imorgon spelas omgång 21 i div 2 östra och för Prespa Birliks del handlar det om hemmamöte mot tabellettan Torns IF. Mötet i våras slutade med en knapp 1-0 seger för det orangeklädda laget från Stångby som så här långt bara förlorat en match i seriespelet. Att det blir en tuff match imorgon är nog dem flesta eniga om.

– Det finns aldrig några lätta matcher, vi har förberett oss som inför vilken match som helst. Vi möter ett starkt lag men vi är väldigt revanschsugna efter förlusten senast mot Österlen, säger PB:s tränare Almir Buhic.

Några större ändringar i truppen blir det inte jämfört med förra helgen, enda ändringen är att Onur Körhan ersätter Cimon Lydén.

Det blir en riktig fotbollsfest med Prespa Birliks familjedag och det bjuds på fri entre. Så kom ner till Heleneholms IP och heja fram killarna till en trepoängare. Vi ses på HIP!


KSF Prespa Birlik - Torns IF
Heleneholms IP
Lördag 9 september kl 14:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Robert Medvegy, Freddy Borg, Mathias Jung, Hannes Cederholm, Victor Sköld, Tobias Malm

Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Alan Asaad, Anton Viklund (K), Ilir Tahiri, Onur Körhan, Sandro Nalic, Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed, Ojevwe Akpoveta

Tyvärr har vi ingen möjlighet att liverapportera från denna match.