Inför Prespa Birlik - Lindsdals IF

Publicerad 15 september 2017 20:16

Imorgon spelar Prespa Birlik sin andra raka hemmamatch då Kalmar-laget Lindsdals IF gästar Heleneholms IP. PB som satt sig i en prekär situation efter förlust mot Österlen FF och oavgjort senast hemma mot tabellettan Torns IF. Med fem omgångar kvar att spela så har man hela sex poäng upp till andra plats som ger en kvalplats, men tränaren Almir Buhic och hans mannar har fortfarande inte gett upp hoppet.

– Absolut inte, visst har vi försatt oss själva i en besvärlig situation och vi måste förlita oss på andra resultat samtidigt som vi måste vinna återstående matcher. Men vi ger inte upp något förrän det är slut, säger han.

Senast Prespa Birlik och Lindsdal möttes slutade det med en 3-1 seger uppe i Kalmar, men imorgon är det ny match och nya förutsättningar.

– Det är ett lurigt lag som blandat och gett i år men vi har rätt så bra koll på dem. Varje match lever sitt egna liv och vi är väl förberedda för morgondagens kamp, avslutar Almir Buhic som tagit ut följande trupp.


KSF Prespa Birlik - Lindsdals IF
Heleneholms IP
Lördag 16  september kl 14:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Robert Medvegy, Magnus Carlsson, Mathias Jung, Hannes Cederholm, Victor Sköld, Rakib Issah, Tobias Malm

Muamet Asanovski, Alan Asaad, Ilir Tahiri, Onur Körhan, Sandro Nalic, Freddy Borg (K), Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed,

Tyvärr har vi ingen möjlighet att liverapportera från denna match.