Prespa Birlik - Lindsdals IF 1-0

Publicerad 17 september 2017 06:28

Prespa Birlik gjorde vad man skulle och vann med 1-0 efter att anfallaren Mohammad El Kayed gjort sitt tolfte mål för i år i matchens 25:e minut.

– Det var inte så mycket glans och glamour idag, men jag tycker inte att vi skall skämmas för dem tre poängen även om vi inte var i närheten av förra veckans prestation, sa Almir Buhic.

Hemmaspelarna såg något trötta och ofokuserade ut, kanske på grund av förra veckans urladdning i matchen mot Torn. Lindsdal var det laget som inledde något piggare men PB åt sig in i matchen och 1-0 målet som kom i mitten av den första halvleken var matchens ända. I den andra halvleken kostade El Kayed på sig att missa en straff där bollen prickade ribban, han hade även en fin frispark som tog på stolpen.

Även gästerna hade några chanser att göra mål på men effektiviteten saknades vilket resulterade i att matchen slutade 1-0.

Tre poäng innebär att Prespa Birlik fortfarande hakar på i toppen där Hässleholms IF är ny tabelletta efter att ha besegrat Torns IF med 4-1 på bortaplan. Nästa helg möter PB just Hässleholm på Österås IP.

Klicka här för matchfakta