Inför Hässleholms IF - Prespa Birlik

Publicerad 22 september 2017 17:25

Det var ett fullt fokuserat PB-lag som genomförde dem sista förberedelserna under torsdagskvällen. Imorgon vid 11-tiden styr lagbussen mot Hässleholm där Prespa Birlik skall möta den nya tabellettan Hässleholms IF. Ett lag som visat en riktigt fin höstform.

– Hässleholms IF är ett bra, spelande lag och vi ser fram emot en bra kamp mellan två bra lag. Vi har haft en bra träningvecka och är rejält taggade efter senaste toppmötet för två veckor sedan mot Torn som slutade 1-1. En match som vi borde ha vunnit, säger Prespa Birliks tränare Almir Buhic.

Senaste mötet hemma på Heleneholms IP slutade med en 3-1 seger för Malmölaget och inför morgondagens match så skiljer det sex poäng mellan lagen. För Prespa Birliks del gäller bara en sak, vinst!

– Vi vet hur tabellsituationen ser ut och Hässleholm måste också vinna för att hålla lagen under på behörigt avstånd, dem får ses som favoriter i favör av hemmaplan. Jag tror att det laget som vågar ta störst risker kommer att vinna matchen, säger Almir Buhic.


Hässleholms IF - KSF Prespa Birlik
Österås IP
Lördag 23  september kl 14:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Robert Medvegy, Hannes Cederholm, Freddy Borg, Victor Sköld, Cimon Lydén, Tobias Malm

Muamet Asanovski, Alan Asaad, Anton Viklund (K), Ilir Tahiri, Onur Körhan, Sandro Nalic, Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed, Ojevwe Akpoveta

Tyvärr har vi ingen möjlighet att liverapportera från denna match.