Inför IFK Malmö - Prespa Birlik

Publicerad 30 september 2017 09:00

Efter förra veckans 0-0 match mot Hässleholms IF så har Prespa Birlik en minimal, teoretisk chans att nå kvalplatsen i div 2 östra. Imorgon ställs man emot IFK Malmö då årets sista Malmöderby skall spelas på klassiska Malmö Stadion.

– Vi gjorde en bra insats mot Hässleholm förra helgen men tyvärr ville det sig inte. Vi har bara oss själva att skylla att vi hamnat i denna situation. Men vi är bestämda att göra vårt yttersta för att vinna dem återstående matcherna och avsluta snyggt, säger Prespa Birliks tränare Almir Buhic.

Söndagens motståndare IFK Malmö beskrivs av Almir Buhic som en enhet som utvecklats mycket under den tidigare PB-tränaren Nils-Erik Persson.

– Tycker att Nisse har gjort ett bra jobb med det material han haft att jobba med, dem var lite odisciplinerade under våren men det har han fått styr på och det kommer inte bli en lätt match för oss.

Matchen har avsparkstid kl 14.00 och IFK Malmö har gått ut med att inträdet endast kostar 50 kr. Vi ses på Stadion!


IFK Malmö - KSF Prespa Birlik
Malmö Stadion
Söndag 1 oktober kl 14:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Hannes Cederholm, Freddy Borg, Magnus Carlsson Victor Sköld, Cimon Lydén, Tobias Malm

Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Alan Asaad, Anton Viklund (K), Ilir Tahiri, Onur Körhan, Sandro Nalic, Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed, Ojevwe Akpoveta