Inför Prespa Birlik - Nybro IF

Publicerad 6 oktober 2017 12:01

Imorgon spelar Prespa Birlik årets sista hemmamatch i div 2 östra då man tar emot tabelljumbon Nybro IF på Heleneholms IP, avspark 14:00.

Efter förra helgens förlust i Malmöderbyt så står det klart att Prespa Birlik inte har något att spela för, förutom hedern. Gästerna som ligger sist i tabellen kommer till spel med fem raka förluster i bagaget och har fortfarande en liten chans att hänga kvar i div 2 även nästa år. Dock måste man förlita sig på andra resultat samtidigt som man måste vinna sina två återstående matcher.

Hemma på Heleneholms IP är det bara ett lag som lyckats ta tre poäng i år och det är Lunds BK som vann med 3-1 tidigare i höstas. PB:s tränare är rak och tydlig när det gäller på vad han vill ha ut av sina spelare.

– Vi måste höja oss ett par snäpp och visa en betydligt bättre inställning än det vi visade förra helgen. Vi gick igenom den matchen under veckan och vi är väldigt medvetna om vad som skall förbättras inför uppdraget imorgon, säger Almir Buhic.

När det gäller läget i truppen så är den oförändrad och det är samma 18 namn som senast som har tagits ut inför morgondagen.


KSF Prespa Birlik - Nybro IF
Heleneholms IP
Lördag 7 oktober kl 14:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Hannes Cederholm, Freddy Borg, Magnus Carlsson Victor Sköld, Cimon Lydén, Tobias Malm

Christoffer Levi, Muamet Asanovski, Alan Asaad, Anton Viklund (K), Ilir Tahiri, Onur Körhan, Sandro Nalic, Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed, Ojevwe Akpoveta