Inför Vimmerby IF - Prespa Birlik

Publicerad 13 oktober 2017 10:37

Imorgon lördag kl 14.00 spelas den 26:e och sista omgången i Div 2 Östra. Prespa Birlik avslutar seriespelet med bortamatch mot Vimmerby IF. Ett hemmalag som kommer ge allt för att ta tre poäng, då man fortfarande har en liten chans för att spela i div 2 nästa år också.

För Prespa Birliks del handlar det om att avsluta snyggt då man inte kan bli bättre eller sämre än femma i tabellen.

– Det blir ingen lätt match, vi slog dem med 4-0 i våras men nu är det andra förutsättningar. Det är alltid klurigt att möta lag som kämpar för sin existens men vi har förberett oss så bra vi kan och vi ska se till att ta med oss tre poäng hem till Malmö, säger Prespa Birliks tränare Almir Buhic.

Omgång 26 som är den sista alltså spelas imorgon och alla matcher har avspark 14.00. Torns IF är redan klara seriesegrare och spelar i Div 1 Södra 2018. När det gäller kvalplatsen till Div 1 så är där två lag som slåss om den, Lunds BK och Hässleholms IF.

Prespa Birlik lyckades tyvärr inte med sitt mål man hade inför säsongen 2017, att ta steget upp igen efter degraderingen förra säsongen. Men vi ger oss aldrig och nästa år skall vi komma tillbaka starkare än någonsin.


Vimmerby IF - KSF Prespa Birlik
Skobes Arena
Lördag 14 oktober kl 14:00

Truppen
Ronald Lubwama, Peter Nilsson

Freddy Borg, Magnus Carlsson Victor Sköld, Rakib Issah, Cimon Lydén, Tobias Malm

Christoffer Levi, Alan Asaad, Anton Viklund (K), Ilir Tahiri, Onur Körhan, Sandro Nalic, Jesper Rindmo, Mohammad El Kayed