Tack för allt, Özcan Emin!

Foto: Jesper Hallberg (24malmö) Foto: Jesper Hallberg (24malmö)

Publicerad 16 oktober 2017 17:13

Efter sex år i Prespa Birlik så har föreningens koordinator Özcan Emin valt att sluta. Özcan som började jobba ideellt för föreningen 2012 har den senaste tiden känt att han inte har den energin som krävs och därför tagit beslutet att kliva åt sidan.

– Jag har haft sex fantastiska år i Prespa Birlik där jag fått varit del av otroligt mycket spännande saker och träffat många trevliga personer. Jag har inte längre den energin och tiden som krävs på denna nivå. När jag gör något så skall det vara hundraprocentigt, känner jag att jag inte kan göra det så är det bättre att lämna över till någon annan, säger Özcan Emin och fortsätter:

– Jag har personligen fått genomföra en del förändringar och förbättringar som numera ligger till grunden för hur vi arbetar i föreningen och jag har fått sköta en hel del utifrån det jag själv trott på. Jag vill innerligt tacka alla som jag haft förmånen att jobba med under dessa sex år, alla spelare, ledare, styrelse, medlemmar och supportar som stöttat klubben i med och motgång, avslutar Emin.

Ordförande Ercan Kerim:
– En oerhört tråkig nyhet för Prespa Birlik. Özcan har lagt ner ofantligt mycket tid av sin fritid för att utveckla föreningen till den nivå vi är på idag. Jag tror inte det är många som förstår hur mycket slit och hårt jobb han lagt ner. Jag och hela KSF Prespa Birlik vill tacka han för dessa år och vi önskar honom all lycka i framtiden.

Vem som skall ta över Özcan Emins arbetsuppgifter är i nuläget inte klart men föreningen jobbar intensivt för att hitta en ersättare.