Prespa Birlik förlänger med Muamet Asanovski

Publicerad 24 november 2017 10:28

Prespa Birlik kan idag meddela att klubben förlänger med Muamet "Mudi" Asanovski. Den 26-årige anfallaren förblir en Prespa Birlik-spelare även nästa säsong och blir även lagkapten.

– Det känns jättebra (att ha förlängt kontraktet). Jag har haft ett bra snack med vår ordförande Ercan Kerim under en lång tid och det verkar som att vi har något väldigt intressant på gång. Dessutom har jag fått äran att vara kapten i laget nästa år så det gjorde mitt beslut ännu lättare att vilja förlänga, säger Muamet Asanovski

Vad tror du om framtiden och den kommande säsongen?
– En klubb som Prespa ska alltid ha höga förväntningar på sig, vi ska absolut vara med och slåss i toppen. Det gäller att vi får ihop ett bra gäng och att alla drar åt samma håll, då tror jag inte många lag i serien kan slå oss, avslutar Muamet Asanovski. 

– Vi är mycket glada över att Muamet Asanovski förlänger kontraktet. Det är en viktig spelare för oss som har visat ett fantastiskt ledarskap och som kommer vara en god förebild för de yngre spelarna, säger klubbens ordförande Ercan Kerim efter att ha förlängt kontraktet med Muamet Asanovski.