Prespa Birlik förlänger med Onur Körhan

Publicerad 29 november 2017 12:17

Prespa Birlik kan idag meddela att klubben förlänger med mittfältaren Onur Körhan.
19-åringen som kom till Prespa Birlik inför förra säsongen från Malmö FF, har nu skrivit på för ett nytt år med klubben.
 
– Det känns bra att jag har förlängt kontraktet. Nu kan jag fokusera mer på fotbollen och kommande säsong. Jag har mer att ge i division 2 innan jag går vidare i min karriär och det kommer jag göra bäst här i Prespa. Jag trivs bra och känner ett stort förtroende från klubben, säger Onur Körhan.
 
Vidare säger Onur Körhan också att han har stora förväntningar på laget inför nästa säsong:
 
– Jag har höga förväntningar på oss inför 2018 och tror det kommer gå hur bra som helst. Jag tycker vi har fått in en bra ledarstab nu och förhoppningsvis kommer vi ha en bra och stark trupp som kommer slåss i toppen.
 
Ordförande Ercan Kerim är glad över att Onur har valt att förlänga med Prespa Birlik.
 
– Vi är jätteglada att Onur förlänger med oss. Det är en spelare med stor potential som vi tror väldigt mycket på.