Prespa Birlik förlänger med Sandro Nalic

Publicerad 1 december 2017 12:44

Prespa Birlik fortsätter att rusta truppen inför kommande säsong och man har förlängt med ytterligare en spelare. Nu står det klart att även Sandro Nalic spelar vidare i klubben nästa säsong. Den offensive mittfältaren kom till PB i somras, närmast från Mjällby AIF och har tidigare även spelat för klubbar som Nosaby IF & Sölvesborgs GOIF.

– Det känns givetvis bra att ha förlängt med Prespa då jag trivs i klubben. En av sakerna som övertygade mig om en förlängning var utvecklingen som klubben kan erbjuda i år med sin ledarstab och det känns verkligen spännande. Jag ser fram emot den nya säsongen och känner mig väldigt motiverad. Ambitionen är att vara med i toppen av serien, säger Sandro Nalic till klubbens officiella hemsida.

Ordförande Ercan Kerim hyllar Sandro som har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben.

– Vi är glada att Sandro väljer att förlänga med oss inför nästa säsong. Han är en viktig pusselbit i lagbygget 2018. Sandro är en del av stommen som vi bygger upp kring och kommer bidra med kvalité och rutin när vi väljer att satsa ungt inför nästa säsong. Han visade under hösten att han är en spelare med många kvalitéer både på och utanför plan.