Besemir Faniq klar för Prespa Birlik

Publicerad 9 december 2017 11:33

Prespa Birlik kan idag meddela att klubben har gjort klart med en ny anfallare för representationslaget. Besemir Faniq ansluter till klubben från IK Kvarnby. TIll klubbens officiella hemsida berättar Besemiq att klubbens ambitioner och målsättningar var avgörande i hans beslut att komma till klubben:

- Det känns väldigt roligt och spännande, jag ser framemot att få komma igång. Prespa är en klubb med höga ambitioner och målsättningar och det var avgörande i mitt beslut. Mina förhoppningar är att vi gör en bra säsong och utvecklas som både lag och individuellt, säger Besemir Faniq. 
 
Den nye Prespa Birlik-anfallaren har tidigare spelat sex säsonger för FC Rosengård innan flyttlasset gick vidare till FC Höllviken och sedermera till Lunds BK. Den senaste säsongen spelade Besemir i IK Kvarnby som spelade i samma division som Prespa Birlik den senaste säsongen.

- Vi är jätteglada över att ha knutit till oss Besemir Faniq. Jag och Besemir är gamla fotbollskamrater och vi spelade en säsong tillsammans i Klagshamn under 2010 när laget låg i division 2. Jag är övertygad om att han kommer göra en riktigt bra säsong i Prespa Birlik. För de som känner till Besemir så vet de att det är en kraftfull och komplett forward som är tuff att möta. Han är målfarlig och har väldigt hög arbetsmoral som kommer att gynna oss, säger ordförande Ercan Kerim om klubbens nyförvärv.
 
Vi hälsar Besemir varmt välkommen till Prespa Birlik!

#HejaPB