Shemsedin Zabeli och Valmir Mulaj klara för Prespa Birlik

Publicerad 20 december 2017 11:08

Prespa Birlik fortsätter att förstärka laget och har gjort klart med två talanger till represenatiationslaget. Shemsedin Zabel och Vamlir Mulaj, båda 17 år, har skrivit på för klubben. Den senaste säsongen har båda spelat för BK Olympic. Shemsedin spelar både som mittback och defensiv mittfältare, likaså Valmir Mulaj.

– Det känns mycket bra att ha skrivit på för klubben. Jag känner till Prespa sedan tidigare och har sett deras prestationer från ifjol då jag var och såg några matcher och jag känner mig taggad att få börja spela för klubben, säger Shemsedin Zabeli efter att ha skrivit på kontraktet med Prespa Birlik.
 
– Det känns inspirerande. Jag har sett prestationerna ifrån förra säsongen och jag vill testa på A-lagsfotboll. Känner mig redo för denna utmaning som väntar i Prespa Birlik, säger Valmir Mulaj till klubbens officiella hemsida.

Ordförande Ercan Kerim är mycket nöjd med att klubben har lyckats knyta sig till de två talangerna: 

– Det är två framtidsnamn som vi får in. Shemsedin har tränar med oss i snart en månad och vi ser stor potential i honom. Han har växt för varje träning och visat framfötterna. Valmir tränade med oss i drygt två veckor och tränarna såg rätt så snabbt att han har mycket fotboll i sig. Vi är jättenöjda att de här två unga talangerna har valt att skriva på för Prespa Birlik.

Vi hälsar Shemsedin och Valmir varmt välkomna till PB-familjen!