Carlos Mendoza och Ismail Islamoski klara för Prespa Birlik

Publicerad 28 december 2017 12:01

Prespa Birlik fortsätter att förstärka representationslaget och har gjort klart med två nya målvakter. Carlos Mendoza och Ismail Islamoski har skrivit på för klubben efter att ha imponerat under höstens provträningar. 

Carlos Mendoza, 20 år, kommer närmast från BK Olympic och har tidigare spelat i Oxie IF och Banfield (Argentina):
– Det känns hur bra som helst att ha skrivit på för klubben. Prespa Birlik är en klubb med stora drömmar och ambitioner. Ett exempel är den duktiga nya ledarstaben. Klubben tror mycket på unga spelare och ger oss mycket förtroende. Även klubbens målsättningar övertygade mig att komma hit, säger Carlos Mendoza till klubbens offciella hemsida.

Ismail Islamoski, 21 år, kommer närmast från Hyllie IK och har tidigare även spelat i FC Rosengård på seniornivå:
– Det känns bra och spännande att äntligen ha skrivit på för Prespa Birlik. Det är något man väntat på ett bra tag nu och få det klart. Det är ett kvitto på att man gjort det bra under träningarna som jag har fått visa upp mig. Det är mycket roligt att få skriva på för en så stor lokal klubb som Prespa Birlik. Det ska bli ett spännande år som vi har framför oss.

– Det som övertygade mig att komma till Prespa Birlik var hela projektet som Ercan och klubben presenterade för mig samt den här familjära känslan som de försöker föra fram i klubben var en viktigt faktor till varför det blev Prespa Birlik. Tränarna, ledarstaben och styrelsen verkar vara på samma sida när det kommer till framtiden och de satsar ungt vilket gillas från min sida. Det ska bli intressant var detta bär med sig och mina förhoppningar är stora, avslutar Ismail Islamoski. 

Ordförande Ercan Kerim är nöjd över att Carlos och Ismail har valt att skriva på för klubben: 
– Vi är nöjda med att Ismail och Carlos har valt att skriva på och spela för Prespa Birlik kommande säsong. Det är två unga målvakter som har visat upp bra kvalitéer under provträningarna. Vi vill bygga en bra målvaktsuppsättning inför kommande säsong.