Gazmend Xhemajli klar för Prespa Birlik

Publicerad 17 januari 2018 17:34

Prespa Birlik har gjort klart med en ny spelare till representationslaget. Gazmend Xhemajli är det senaste nyförvärvet till Prespa Birlik och kommer närmast från Hässleholms IF. Den 29-årige vänsteryttermittfältaren ansluter till klubben omgående. 

– Det känns roligt och motiverande att komma till Prespa Birlik. Det som övertygade mig var det fina spel som Prespa visat upp dem senaste åren samt att det är en klubb som är nära hem och nu slipper jag pendlingarna som jag har gjort dem senaste åren. Jag hoppas jag kan bidra så mycket som jag kan till denna förening, säger Gazmend till klubbens officiella hemsida. 

– Vi är glada över att kunna presentera ett väldigt bra nyförvärv till våra supportrar. Gazmend är en väldigt teknisk och snabb fotbollspelare som gör sin gubbe nio utav tio gånger ute på kanten. Han är en spelare med väldigt goda kvalitéer och som skapar många chanser under matchens gång. Vi önskar Gazmend all lycka inför den nya säsongen och välkommnar honom till Prespa Birlik, säger ordförande Ercan Kerim.