Rasmus Larsson klar för Prespa Birlik

Publicerad 13 februari 2018 11:17

KSF Prespa Birlik har gjort klart med Rasmus Larsson. Den 24-årige mittbacken startade sin fotbollskarriär i Västra Ingelstad IS och kommer närmast från Torns IF som spelade i samma division som Prespa Birlik förra året.

Rasmus har tidigare spelat för Oxie IF, Trelleborgs FF:s Tipselit-lag och även tillhört A-laget under klubbens tid i Superettan då han var 19 år. Andra klubbar är Kvarnby IK och FC Höllviken när klubben spelade i division 1 2016. 

– Det känns bra att ha skrivit på för klubben. Det är ett intressant gäng med mycket utvecklingspotential och jag tror vi kan bli ett topplag i division 2. Det är alltid inspirerande att vara i en klubb som har stora ambitioner. Även Zlatan har betytt mycket då det är en tränare som kan mycket om fotboll och jag gillar hur han tänker kring hur fotboll ska spelas. 

– Jag tror det blir ett riktigt bra år när vi får ihop kollektivet då det finns spelare med mycket bra fotbollsegenskaper i det här laget och då tror jag att vi kan fightas bland de tre översta placeringarna, avslutar Rasmus. 

– Rasmus är en exemplarisk lagspelare som alltid gör sitt bästa på fotbollsplan men även utanför. Med Rasmus får vi fler allternativ i vår backlinje och får mycket rutin med tanke på att han har redan spelat på denna nivå, säger huvudtränaren Zlatan Nalic.