Maciek Buszko klar för Prespa Birlik

Publicerad 14 februari 2018 11:09

Ännu en spelare är klar för Prespa Birlik. Senaste nyförvärvet är 29-årige mittfältaren Maciek Buszko som kommer närmast från spel i Kvarnby IK och har tidigare även spelat för Högaborgs BK dit han kom 2015 från polska Otwock. 

– Det är en fantastisk känsla att komma till Prespa Birlik. Jag är glad över möjligheten som jag får och ska ge allt på fotbollsplanen den kommande säsongen, säger Maciek till klubbens officiella hemsida och fortsätter med att berätta varför han valde Prespa Birlik: 

– Prespa är ett lag som alltid vill vinna. Vi har en mycket bra tränare (Zlatan Nalic) som säger till oss exakt vad han förväntar sig av laget och hur vi ska spela. Vi får många bra råd för att utvecklas som fotbollsspelare. 

Om den kommande säsongen säger Maciek: 

– Vi har ett nytt lag här och det är många unga spelare. Man kan se att många har stora talanger. Det är svårt att gissa hur säsongen går men jag är säker på att vi har en möjlighet att slå alla lag, avslutar Maciek. 

Huvudtränaren Zlatan Nalic om klubbens senaste nyförvärv: 

– Det är en spännande spelare och Maciek har redan mycket erfarenhet av att spela division 2-fotboll. Han är en stark spelare som har stor vilja i sitt spel. Prespa har haft väldigt mycket fokus på att ta in drivna spelare och spelare med rätt karaktär.