Lunds BK - KSF Prespa Birlik 2-1

Publicerad 15 mars 2018 16:00

Det blev förlust under onsdagskvällen när Prespa Birlik gästade Lunds BK på Klostergårdens IP i Lund. 

Inför matchen hade Prespa problem med återbud. Boris Bjelkanovic, Rasmus Larsson, Valmir Mulaj, Hamodi Ibrahim och Gani Bunjaku saknades i matchen mot Lunds BK.
Prespa Birlik ledde framtills den 89:e minuten då laget åkte på en straff som Lunds BK förvaltade bra. I matchens sista minut lyckades Lunds BK göra segermålet och vann till slut med 2-1.

Prespa Birlik spelade en imponerande fotboll och tog ledningen efter lite mer än en kvart in i matchen och rullade ut Division 1-laget i första halvlek och tjugo minuter in i andra halvlek såg det fortsatt bra ut för Prespa som tappade ju mer matchen gick.  

– Tycker vi gör en riktigt bra match men det saknades några extra pigga ben i matchens slutskede som kunde hjälpa till från bänken. Omar gör 1-0 efter en bra kombination där i princip hela laget medverkade. Lund gör sedan 1-1på straff i den 89:e minuten och 2-1 på tilläggstid efter att vi fått vår mittback utvisad minuten dessförinnan, säger huvudtränare Zlatan Nalic när han analyserar matchen mot Lunds BK och fortsätter: 

– Jag visste innan matchen att det skulle bli en "röd flagga dag" då det gäller skaderisken på grund av en liten trupp till matchen och mycket spletid på vissa spelare som behövde några minuters avlastning i denna match. 

Zlatan Nalic ger även uppdateringar kring Omar Khattabs och Sandro Nalics skador som uppstod i matchen: 

– Sandro och Omar drabbades av skador och blir borta ett tag. Omar har en muskelbristning som kan hålla honom borta från fotbollen i fyra veckor och Sandro hamnade på akuten med en svår axelskada. Idag kör vi ett viktigt träningspass, skadeförebyggande- och återhämtningspass. Efter det får vi se hur situationen är inför helgen då vi är lite för få utespelare tillgängliga till matchen mot IFK Malmö, avslutar Zlatan Nalic.

Nästa match för Prespa Birlik är till helgen 18:e mars mot IFK Malmö på Malmö stadion.