Malmö FF U19 - KSF Prespa Birlik 2-2

Publicerad 24 mars 2018 19:07

Det blev oavgjort mellan Malmö FF:s U19 och Prespa Birlik under lördagen när lagen möttes på Bäckagårds IP.

Prespa Birlik tog ledningen i matchen genom Max Nordlinder men Malmö FF kvitterade innan halvtid. I andra halvlek tog MFF ledningen men Ganu Bunjaku såg med sitt nickmål till att matchen slutade oavgjort.

– Vi ska vara mycket nöjda med resultatet och att det inte blev några skador. Med truppen som vi ställt upp med och många frånvarande så måste vi vara nöjda med detta. En påfart i första halvleken och en dålig halvlek där många spelade på ovana positioner då vi var tvungna att lappa ihop frånvaro av spelare som av olika anledningar inte var med idag, säger Zlatan Nalic efter matchen och analyserar matchen som följande: 

– Första halvlek handlade om att hitta rätt i sina nya positioner för laget och orientera medans i andra halvlek hade vi riktigt bra perioder i vårt spel. Vi mötte ett riktigt bra och spelskickligt lag idag och sista 20 minuterna körde vi för vinst men lyckades inte trycka in ett mål till. 

Nästa träningsmatch spelas mot Höganäs BK i Höganäs Sportcenter måndagen den 2:a april klockan 11.30. Matchen mot Höganäs är den sista innan Division 2 drar igång.