Amir Hadzic klar för Prespa Birlik

Publicerad 31 mars 2018 12:00

Prespa Birlik har gjort klart med ny spelare till representationslaget. 21-årige yttermittfältaren kommer närmast från italienska Serie D där han representerade AS Sersale.

– Det känns roligt att skriva på för Prespa Birlik och jag ser framemot att komma igång ordentligt med laget nu. Jag har inte gjort alltför många träningar med truppen ännu men jag tycker vi har en bra blandning med unga hungriga spelare och rutinerade spelare, säger Amir Hadzic till klubbens officiella hemsida. 

Det är snart dags för seriestart och Amir är hoppfull om den kommande säsongen: 

– Det gäller att hänga med från början av säsongen och få en bra start med tre poäng och sedan bygga vidare på det. Jag hoppas vi kan vara med i toppen och kriga, avslutar Amir Hadzic. 

Zlatan Nalic om nyförvärvet: 

– Amir är en bollskicklig spelare med bra bollkontroll i steget. Han har varit borta från fotbollen i sex månader men han gav riktigt bra respons på den träning vi har gett honom. Det är en spelare som har kvalitéer för att spela elitfotboll om han får till det fysiskt sätt, säger huvudtränare Zlatan Nalic.