Viktor Jacobsson klar för Prespa Birlik

Publicerad 5 april 2018 09:09

Prespa Birlik kan idag presentera Viktor Jacobsson som ny spelare. Viktor kommer närmast LB07 och ansluter på lån resten av säsongen. Den 19-årige målvakten har provtränat och spelat träningsmatcher med Prespa de senaste veckorna och Viktor berättar att han är väldigt glad över att vara i klubben: 

– Utlåningen till Prespa känns extremt bra. Det har varit en lång vinter med träningar i flera olika lag och att det till slut blev Prespa är jag väldigt nöjd med och känslan är positiv, säger Viktor till klubbens officiella hemsida. 

Viktor berättar även att han har kommit in väldigt bra i laget.

– För mig är gemenskapen utanför plan väldigt viktig och redan efter första träningen kände jag att allt klickade. Spelarna, tränarna och allt runt omkring. Det, plus ett duktigt fotbollslag övertygade mig att skriva på för klubben, säger Viktor och berättar även om provtillfället i klubben.

– Träningarna och träningsmatcherna har gått bra även om resultatet inte riktigt gått vår väg varje gång. Alla tre matcher jag deltagit i har gått bra för min del, både mot Lunds BK och nu senast mot Höganäs gjorde jag några riktigt bra insatser och lärde känna laget.

– Det ska bli en intressant säsong då jag inte vet så mycket om de andra division 2-lagen. Jag tror att med den bredden vi har i laget så kommer vi göra det bra sen får vi se hur långt det bär, avslutar Viktor Jacobsson.

– Vi är väldigt nöjda med nyförvärvet av Viktor som blir den sista pusselbiten in i det här transferfönstret. Viktor är en målvakt som har visat stor pondus och kvalité under våra träningsmatcher. Som för övriga spelare i truppen blir även konkurrensen tuff på målvaktsidan då vi har två stycken målvakter i laget sedan tidigare, Carlos och Ismail, säger ordförande Ercan Kerim.