Lindome GIF - Prespa Birlik 4-0 

Publicerad 8 april 2018 20:33

KSF Prespa Birlik sparkade tillsammans med Lindome GIF igång den första omgången av Division 2 Västra Götaland 2018. Matchen spelades på Lindevi IP och det blev tyvärr förlust för Malmölaget.

Slutresultat skrevs 4-0 till, halvtidsresultat 2-0. Hemmalaget var bättre för dagen och Prespa kom aldrig riktigt in i kampen och vinsten till hemmalaget var rättvist sett över hela matchen. Prespa Birlik har flertalet unga spelare  och många nya, det kommer ta sin lilla tid innan allting faller på plats ordentligt. För Prespa Birlik gäller det nu att ta nya tag och ladda om inför nästa match som spelas mot Assyriska BK i den andra omgången av Division 2 Västra Götaland vilket betyder hemmapremiär! 

Lördag den 14:e april, avspark klockan 14:00 på Heleneholms IP, vi ses!

Klicka här för matchfakta
​​​​​​​